1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος μόνο για αγορές στο εσωτερικό της Ελλάδας. Για όσους προτιμούν αυτή την μέθοδο, τα προϊόντα τα λαμβάνεται (στην διεύθυνση που δηλώσατε) μέσω της εταιρίας courier (elta courier), με την οποία συνεργαζόμαστε, και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας την στιγμή της παραλαβής.

2. VIVA WALLET – (ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ, ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ)

Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης εταιρείας (Viva Wallet)

Επιβεβαιώνουμε ότι η εταιρία μας δεν λαμβάνει καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα.

 3. TBI Bank (3-60 δόσεις χωρίς κάρτα & 100% online από 200€)

Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής TBI Bank, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της TBI Bank. Ακολουθείτε μία διαδικασία κι έπειτα θα μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας με χρηματοδότηση, ορίζοντας εσείς την διάρκεια και το χρηματικό ποσό των δόσεων σας.

Μάθετε περισσότερα στο Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα, BNPL, Ευέλικτη Χρηματοδότηση – TBI Bank https://tbibank.gr/

 4. TBI Bank (4 δόσεις από 20€ έως 200€ 0% επιτόκιο)

Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής TBI Bank, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της TBI Bank. Ακολουθείτε μία διαδικασία κι έπειτα θα μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας μοιράζοντας το ποσό σε 4 πληρωμές. Πληρώστε κάθε αγορά σας σε 4 άτοκες δόσεις.

Μάθετε περισσότερα στο Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα, BNPL, Ευέλικτη Χρηματοδότηση – TBI Bank https://tbibank.gr/

 5. KLARNA.

Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής KLARNA. , κάνετε τις online αγορές σας μοιράζοντας το κόστος σε 3 άτοκες δόσεις. Μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της KLARNA. ακολουθείτε την διαδικασία.

Μάθετε περισσότερα στο https://www.klarna.com/gr/

6. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ IRIS

Με αυτή την διαδικασία μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα για την πληρωμη της παραγγελίας σας, εύκολα, άμεσα και γρήγορα. Χρειάζεται μονο να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία IRIS στο mobile banking της τράπεζας που χρησιμοποιήτε (εφόσον δεν είναι ενεργοποιημένη). Στην συνέχεια καταχωρώντας τον αριθμό κινητού της επιχείσησης μας και το ποσό γίνεται άμεσα η μεταφορά.

Αριθμός κινητού IRIS : 6940961972